Kom og hør

Intro-aften m. gratis gruppehealing

Her har du mulighed for at høre mere om uddannelsen, møde mig som underviser, se lokaliteterne og få svar på dine eventuelle spørgsmål. Aftenen afsluttes med gruppehealing, hvor du får mulighed for at opleve energierne på egen krop og sjæl.

Når man skal vælge uddannelse indenfor dette område, er det vigtigt med en lærer, som man har tillid til og som samtidig kan inspirere og formidle. Derfor tilbyder jeg dette "udstillingsvindue", så du nemmere kan vurdere, om jeg er den rigtige for dig.

Undervejs vil jeg fortælle om uddannelsens form og indhold, men også lidt om den grundlæggende teori omkring healing og hele det holistiske princip.

Sidste intro-aften til HOLD 2017 ligger:

- Mandag d. 20. marts

Det foregår i skolens lokaliteter på:

"Avalon"
Linnésgade 14, 1. tv.
1361 København K

... og varer fra 19.00 til ca. 20.45.

Find vej her

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig!

Ring eller send mig en mail og skriv, hvor mange personer du/I kommer.

Messer

Magiens Verden, Nørrebrohallen, 28. - 29. jan. 2017.

Kom og få healing og vejledning af skolens elever.

Krop-Sind-Ånd, Brøndby Hallen, 3. - 5. feb. 2017.

Kom og få healing og vejledning af skolens elever.

"Healing - Medicin På Sjælens Præmisser"

holder jeg...

Søndag d. 29. januar, kl. 15.00 på messen "Magiens Verden" i Nørrebrohallen
Lørdag d. 4. februar, kl. 17.00 på messen Krop-Sind-Ånd i Brøndby Hallen

Hør bl.a. om:

-          Hvad healing er og hvordan det virker
-          Menneskets opbygning, energimæssigt set
-          De typiske faldgruber ved healing
-          Sort og hvid magi
-          Årsager til sygdom
-          Mit verdensbilled som healer

Jeg tager udgangspunkt i den åndsvidenskablige litteratur og forklarer baggrunden for, at Healing, udover at være brugt i årtusinder, idag er en behandlingsmetode, der i store dele af den vestlige verden praktiseres side om side med den moderne lægevidenskab.

Healing er ikke mystisk eller mærkelig, men men aldeles naturlig og noget, som alle mennesker ubevidst praktiserer på det ene eller andet niveau. Dette foredrag tilbyder et spændende indblik i energiernes verden, som både er forunderlig og magisk og på samme tid nærmest skuffende logisk.

Nogle af emnerne vil meget naturligt afføde spørgsmål, og dem vil der sædvanligvis blive tid til at få besvaret undervejs.

Foredraget foregår på messen Krop-Sind-Ånd i Brøndby Hallen i den lidt kompakte form á 45 minutter.

Foredraget foregår i Lokale xxx, og der er gratis adgang, når man er inde på messen.

Se mere om messen her: www.daninfo.dk/koebenhavn.html

________________________________________________________________

Københavns Healerskole v. Stefan Colind | CVR: 31 10 81 95 | Avalon - Linnésgade 14, 1. tv., 1361 Kbh. K  | Tlf.: 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk