Konsultation

 
 
Har du ondt i kroppen eller i sindet?
 

Så kan det være, at jeg kan hjælpe dig...
 
 

Jeg har klinik i København og Karlslunde og tilbyder følgende...

 

Healing
 
Jeg tager altid udgangspunkt i at finde den dybereliggende årsag til dit problem, for jeg ser mennesket som et helt væsen, hvor krop, sind og ånd har et tæt og uløseligt samspil.
 
Udfra den forståelse har ethvert problem en årsag til sin opståen og derved også en vej tilbage til balance og "kurering".
 
Selve konsultationen starter med en samtale om din problemstilling, hvor jeg undervejs mærker clairvoyant for at finde frem til de dybereliggende årsager. 
 
Jeg arbejder med mange forskellige healings-teknikker, og jeg bruger altid den arbejdsform, som vil være optimal for den enkelte klient. For at gøre mit arbejde unikt og individuelt tilpasset, arbejder jeg meget intuitivt, og derfor er der aldrig to healinger, der er ens.
 
Du kan læse mere om healing her.
 

Varighed: 1 time

Pris: 700,-
 

 

Sindsro®
 
Sindsro er en fantastisk teknik til at skabe ro i sindet. Den er udviklet til at hjælpe stressede og psykisk syge på en naturlig og helhedsorienteret måde og virker gennem et enkelt og ubetinget nærvær på klientens præmisser.

Sindsro
- bringer omgående ro på det psykiske plan og opleves som en meget behagelig afslapning.
- giver dig mulighed for at ”stoppe op” og på en klar, rolig måde forholde dig til din situation.
- kan i kortere forløb afhjælpe stress, angst og forvirring
- har i længere forløb vist sig særdeles velegnet til behandling af psykisk syge.


Varighed: 1 time

Pris: 700,-   (ved forløb med ugentlige behandlinger: ½ time á 400,-)
 
 
 
 
Samtale
 
Jeg arbejder med samtaleterapi ud fra et lyttende nærvær. Jeg bruger ingen spørgeteknikker eller specifikke fremgangsmåder, men prioriterer at være optimalt tilstede. Som jeg ser det, er nærværet den største forudsætning for, at en bevægelse kan finde sted.
 
Samtale handler ikke kun om at forstå din situation med hjernen, men i endnu højere grad om at forstå den med hjertet. Altså at mærke og acceptere de følelser, som ligger gemt af vejen i sindet og uundgåeligt kommer frem i bevidstheden gennem samtalen.
 
Undervejs i samtalen kigger jeg clairvoyant på dig, og derved finder jeg den retning, som samtalen skal have for at hjælpe dig bedst muligt. Samtalen er meget levende og intuitiv og fuldstændigt på dine præmisser. 
 

Varighed: 1 time

Pris: 700,-

 
 

Husrensning

Generes dit hjem af spøgelser eller andet uforklarligt?

Føler du dig overvåget eller drænet for energi i bestemte rum?

Fænomenet med, at afdøde eller dårlig energi ”bliver hængende” og kan være til gene, er ingen nyhed. Det har altid eksisteret og har sine naturlige årsager. Men du behøver ikke leve med generne, da de kan afhjælpes.

Jeg kommer i hele landet, og jeg aflægger dig gerne et besøg.


Varighed: 1-3 timer

Pris: afhænger af stedet, dets størrelse og beliggenhed, så ring for nærmere info.
 
 
 
 
 
 
Københavns Healerskole v. Stefan Colind | CVR: 31 10 81 95 | Avalon - Linnésgade 14, 1. tv., 1361 Kbh. K  | Tlf.: 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk