Udtalelser

Lisbeth Rasmussen, elev 2012-2014:

Stefan er virkelig god til at videregive sin viden og erfaring. Han gør det på en troværdig og naturlig måde, der gør det nemt for deltageren at forstå emnet. Også selvom emnet ellers kan være uforståeligt. Det føles trygt, seriøst og sjovt at gå på Stefans healerhold. Det er en rigtig interessant proces, man gennemgår med mange spændende oplevelser undervejs. Og så er healing jo en fantastisk måde at kunne hjælpe andre på.

Linda Gravesen:

Stefan Colind er særdeles givende, oplysende og lyttende at lade sig berige af. Han evner at fange både børn og voksne. Der er god substans i hans formidling, hvor man tydeligt mærker hans solide viden og erfaring. Han er naturlig og ægte i sin fremtræden, og han er god til at tale om det mystiske på en ikke-mystificerende måde. Man får en oplevelse af, at Stefan Colind vil være den rette at opsøge, hvis man fik behov for åndelig vejledning.

Han er absolut den mest troværdige, naturlige, jordnære og indsigtsfulde alternative helbreder, jeg nogensinde er stødt på!
Det mærkes i hele hans væsen og den måde, han hviler i sig selv og sin metier på.
Stor respekt herfra!

Linda Christensen:

Du gav mig en større forståelse for det uforståelige og lidt mere ro i sindet. Og stor respekt for den indsigt og energi, man tydeligt føler fra dig.

Rigmor Sommer:

Stefan formåede at formidle mange store åndsvidenskablige emner på en forståelig og enkel måde. Stor respekt :-)
Stefan var også god til at bruge dagligdags og nærværende eksempler til at uddybe, når vi stillede nærgående spørgsmål.

Anonym:

Stefan er en dygtig formidler, der forstår at gøre ”stoffet” forståeligt uden at gøre det ”mere kompliceret”, end det er.

Ann Randrup:

Stefan har hjulpet mig igennem en stor transformation. Til et sted hvor jeg har ro i sindet og føler mig glad i mit liv. Han har et utroligt klarsyn og går altid direkte til sagens kerne. Hans intuition er uovertruffen og hans healing har ændret mig liv.

Joan Lykke:

Du fik ros af deltagerne. Uafhængig af hinanden roste de din ”normale” måde at fortælle på, når det nu drejede sig om energier og åndelige fænomener.

Anonym:

Jeg synes, at Stefan var god til at være tilstede med os og svare på spørgsmål. TAK for inspiration, viden og et stort engagement.

Københavns Healerskole v. Stefan Colind | CVR: 31 10 81 95 | Avalon - Linnésgade 14, 1. tv., 1361 Kbh. K  | Tlf.: 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk